9 روش پخت ماکارونی و پاستا

به گزارش تاریخ امپراطوری های ایران، ماکارونی یکی غذای ایتالیایی است که در سراسر جهان محبوبیت زیادی پیدا نموده است. علت محبوبیت انواع غذا با ماکارونی و پاستا این است که دست شما را برای بازی با انواع طعم ها باز می گذارد.

9 روش پخت ماکارونی و پاستا

شما میتوانید از هر ترکیبی برای سس ماکارونی و پاستا بهره ببرید و همواره طعم های جدیدی با آن تجربه کنید. در ادامه مقاله دستور پخت انواع غذا با ماکارونی و پاستا با سس های متفاوت را با شما در میان می گذاریم.

غذا با ماکارونی رشته ای

غذا با ماکارونی رشته ای و سس گوشت

مواد لازم غذا با ماکارونی رشته ای و سس گوشت

ماکارونی رشته ای 500 گرم

گوشت چرخ کرده 500 گرم

رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

پیاز 2 عدد

هویج رنده شده 2 تا 3 عدد در صورت تمایل

فلفل دلمه ای میانه خرد شده 1 عدد

روغن و نمک وفلفل و زردچوبه و ادویه و آویشن به اندازه لازم

طرز تهیه غذا با ماکارونی رشته ای و سس گوشت

پیاز را خرد کرده و تفت دهید تا نرم گردد سپس گوشت چرخ کرده را به همراه هویج رنده شده اضافه کرده و تفت دهید.

افزودن هویج کاملا سلیقه ای است و می توانید آن را حذف کنید.

فلفل دلمه نگینی خرد شده را اضافه کرده مخلوط نمایید.

رب را به همراه ادویه ها و نمک اضافه کرده هم بزنید و صبر کنید تا رب رنگ باز کند.

اندازهی آبلیمو به سس اضافه کرده مخلوط کرده و شعله را خاموش کنید.

ماکارونی را با کمی آب و نمک بپزید و آبکش کنید سپس با سس مخلوط کرده و ته دیگ مورد علاقه تان را بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدن 30- 45 دقیقه دم بکشد.

غذا با ماکارونی شکل دار و رژیمی

مواد لازم غذا با ماکارونی شکل دار و رژیمی

ماکارونی یک بسته

بروکلی خورد شده یک فنجان

نخود فرنگی یک فنجان

قارچ خورد شده یک فنجان

سیر چند حبه

روغن زیتون یک چهارم فنجان

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه غذا با ماکارونی شکل دار و رژیمی

ماکارونی شکل دار را به همراه بروکلی و نخود فرنگی مطابق دستور پشت بسته بپزید و آبکش کنید.

قارچ را با سیر خرد شده، نمک و فلفل در کمی روغن زیتون تفت دهید تا آبش کشیده گردد.

ماکارونی را در تابه ریخته با قارچ مخلوط کنید وقتی آبش کشیده شد کمی آبلیمو به آن اضافه کرده و سرو نمایید.

غذا با ماکارونی فرمی

قارچ ورقه ای خرد شده 300 گرم

پیاز بزرگ رنده شده 1 عدد

ماکارونی فرمی 1 بسته (یا اسپاگتی یا تالیاتلی، بسته به ذائقه خودتون)

خامه 200 گرم

سیر له شده 2 حبه

کره 50 گرم

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

شیر نصف پیمانه

جعفری ریز شده 4 قاشق غذاخوری

روغن 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

پنیر پارمسان به اندازه لازم

پیاز را با کمی روغن تفت دهید و کمی که نرم شد، سیر، قارچ، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.

بهتر است شعله را زیاد کنید که قارچ آب نیندازد.

خامه را با نیم پیمانه شیر مخلوط کنید و چند قاشق از مواد داغ را داخل خامه بریزید و هم بزنید تا به تدریج دمایش بالا برود و نبرد. نصف مواد را که به خامه اضافه کردید، مخلوط خامه را به تابه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ گردد.

جعفری خرد شده و کره را اضافه کرده مخلوط نمایید و سس قارچ را از روی حرارت بردارید.

ماکارونی فرمی را مطباق دستور پشت بسته بپزید و آبکش کنید.

دوباره تابه راروی حرارت برگردانید و ماکارونی فرمی را اضافه کرده مخلوط کنید و در بشقاب مورد نظر بکشید و رویش پنیر بپاشید.

غذا با ماکارونی شکلی و تن ماهی

مواد لازم غذا با ماکارونی شکلی و تن ماهی

ماکارونی شکلی 400 گرم

تن ماهی 400 گرم

پیاز نگینی خرد شده 1 عدد

سیر رنده شده 2 تا 3 حبه

گوجه رنگی درشت 2 تا 3 عدد

زیتون سبز حلقه ای 50 گرم

پودر چیلی تند 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا نرم گردد، سیر را اضافه کرده تفت دهید تا بویش بلند گردد سپس تن ماهی را اضافه کنید و هم بزنید.

گوجه را رنده کنید و به همراه نمک، فلفل و پودر چیلی به تابه اضافه نمایید.

زیتون را خرد کرده اضافه کنید و اجازه دهید سس غلیظ گردد.

ماکارونی فرمی را با کمی آب جوش و نمک بپزید و سپس آبکش کنید.

اگر نمیخواهید ماکارونی فرمی را دم بگذارید باید کمی بیشتر از زمانی که پشت بسته نوشته شده است، آن را بجوشانید.

ماکارونی فرمی را به سس اضافه کرده مخلوط کنید و سرو نمایید.

غذا با ماکارونی آشیانه ای

مواد لازم غذا با ماکارونی آشیانه ای

ماکارونی آشیانه ای نصف بسته

گوشت چرخ کرده 250 گرم

قارچ میانه 10 عدد

پیاز میانه 2 عدد

سیر 1 حبه در صورت تمایل

پنیر پارمزان (یا پنیر گودا) به مقدار لازم

پوره گوجه فرنگی 2 پیمانه

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری

روغن مایع به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

فلفل، زردچوبه، پودر آویشن، پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه غذا با ماکارونی آشیانه ای

ماکارونی آشیانه ای را در یک ظرف مناسب بچینید و رویشان آب جوش بریزید و به مدت 8 دقیقه بجوشانید.

بعد از اتمام پخت با دقت بدون این که فرمشان به هم بریزید، ماکارونی ها را به ظرفی که قرار است در فر بگذارید منتقل کنید.

برای تهیه مایه ماکارونی آشیانه ای پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا نرم گردد.

گوشت را به همراه ادویه اضافه کرده تفت دهید.

قارچ ورقه ای را اضافه کرده تفت دهید و سپس رب را اضافه کرده مخلوط نمایید و اجازه بدهید سس جا بیوفتد.

برای تهیه سس پوره گوجه فرنگی را با سیر رنده شده در یک تابه دیگر تفت دهید و کمی ادویه به آن اضافه کنید.

کف ظرف را با سس پر کنید و ماکارونی ها را رویش بچینید.

وسط آشیانه ها را با مایه قارچ و گوشت پر کنید و رویشان را با پنیر بپوشانید.

ماکارونی آشیانه ای را در فر 180 درجه قرار دهید تا پنیز ذوب گردد سپس از فر خارج کرده و سرو نمایید.

غذا با ماکارونی و پاستا آلفردو

مواد لازم پاستا آلفردو

پاستا پنه 200 گرم

سینه مرغ 1 تکه یا 300 گرم

روغن 2 قاشق غذاخوری

قارچ ورقه شده 300 گرم

سیر له شده 1 حبه

نمک و فلفل به اندازه دلخواه

مواد لازم سس آلفردو

پنیر پارمزان 1 و ½ پیمانه

خامه پر چرب 1 پیمانه

سیر له شده 1 حبه میانه

کره گیاهی ¼ پیمانه

شیر برای رقیق کردن خامه 2 قاشق غذاخوری

جعفری ریز خرده شده تازه ¼ پیمانه در صورت تمایل

نمک و فلفل به اندازه لازم

پاستا را مطابق دستور پشت بسته بپزید و آبکش کنید.

مرغ را با کمی روغن، سیر، نمک و فلفل مزه دار کرده و 2 ساعت در یخچال استراحت بدهید.

قارچ را به مدت 5 دقیقه با کمی روغن تفت دهید تا آبش کشیده شده و طلایی گردد.

قارچ را از تابه خارج کنید و مرغ را در همان تابه به مدت 5 - 7 دقیقه با حرارت بالا تفت دهید تا لایه بیرونیشان ترد گردد و داخلش آبدار بماند سپس مرغ گریل شده را کنار بگذارید.

سس الفرد و قارچ را به تابه اضافه کرده مخلوط نمایید.

پاستا را اضافه کرده هم بزنید تا سس به خورد پاستا برود سپس در بشقاب مورد نظر سرو کرده و مرغ گریل شده را برش بزنید و روی پاستا قرار دهید.

برای تهیه سس آلفردو خامه را با شیر مخلوط کنید و هم بزنید یکدست گردد.

در تابه ای گود کره را با حرارت ملایم ذوب کنید سپس سیر را اضافه کرده تفت دهید.

خامه رقیق شده را اضافه کرده و 5 دقیقه هم بزنید تا غلیظ گردد.

پنیر را اضافه کرده و سس را خیلی سریع هم بزنید تا کاملا ذوب گردد و از روی حرارت برداشته جعفری را با مواد مخلوط کنید.

اگر تمایل به رقیق تر شدن سس داشتید میتوانید نصف پیمانه شیر به آن اضافه کنید.

در صورتی که خامه در دسترس نداشتید میتوانید به ازای هر پیمانه شیر 2 قاشق آرد اضافه کنید تا سس غلیظ گردد.

غذا با ماکارونی پیچی با سس پستو

مواد لازم غذا با ماکارونی پیچی با سس پستو

ماکارونی پیچی 250 گرم

گوجه گیلاسی چند عدد

ریحان سبز دو پیمانه

پنیر پارمزان یک پیمانه

سیر به مقدار لازم

گردو 4 الی 5 عدد

روغن زیتون بو دار یک لیوان سر پر

نمک و فلفل به مقدار لازم

ماکارونی پیچی برترین انتخاب برای تهیه سالاد ماکارونی است. البته شما میتوانید با ماکارونی پیچی انواع پاستا با سس های مختلف را هم تهیه کنید.

برای تهیه سس پستو ریحان که باید سبز رنگ باشد را در مخلوط کن بریزید.

پنیر پارمزان، نمک و فلفل را به همراه گدو و سیر اضافه کنید.

روغن زیتون را کم کم اضافه کرده و همزن را روشن کنید تا مواد میکس و یکدست گردد.

ماکارونی پیچی را با 1.5 قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه کنید و یکی دو بار هم بزنید که به هم نچسبند.

2 دقیقه زودتر از زمانی که روی بسته بندی ماکارونی نوشته شده است، آن را آبکش کنید.

تابه ای گود و کاملا خشک را روی حرارت قرار دهید و چند عدد گوجه گیلاسی که پوستشان کاملا خشک است را در تابه بدون روغن کباب کنید.

یک قاشق روغن زیتون روی ماکارونی پیچی بریزید و به آرامی هم بزنید تا تمام سطح آن به زوغن آغشته گردد و به همراه سس پستو در تابه بریزید و به آرامی بدون این که گوجه ها له گردد با هم مخلوط نمایید.

پاستا را سرو کرده و رویش پنیر پارمزان رنده کنید.

غذا با ماکارونی پروانه ای

مواد لازم غذا با ماکارونی پروانه ای و سبزیجات

سیر خرد شده 2 حبه

قارچ خرد شده 250 گرم

روغن زیتون بکر 1/3 فنجان

نخودفرنگی 1 پیمانه

فلفل دلمه ای رنگی 50 گرم

خامه 2 قاشق سوپ خوری

شیر 1 لیوان

نمک و فلفل به مقدار لازم

برگ ریحان یک دسته

ماکارونی پروانه ای را مطابقه دستور پشت بسته به همراه کمی نمک و روغن بپزید و آبکش کنید.

برای تهیه سس ماکارونی پروانه ای سیر و قاچ خرد شده را با کمی روغن زیتون تفت دید تا آب قارچ کشیده گردد.

نخود فرنگی و فلفل دلمه خرد شده را اضافه کرده هم بزنید.

خامه ترش و شیر را مخلوط کرده به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ گردد.

نمک و فلفل سیاه به سس بزنید.

ماکارونی پروانه ای را به سس اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید و اجازه دهید 5 دقیقه روی حرارت بماند سپس در بشقاب کشیده و با برگ های تازه ریحان رویش را تزئین کنید.

غذا با ماکارونی و پنیر پیتزا

مواد لازم غذا با ماکارونی و پنیر پیتزا

گوشت چرخ کرده 1 پیمانه

ماکارونی 1 پیمانه

ذرت پخته 5/0 پیمانه

پیاز سرخ شده 2 قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی 1 الی 5/1 قاشق غذا خوری

فلفل دلمه ای ریز شده نصف عدد

لیمو عمانی خرد شده با پوست 2 عدد

شنبلیله خشک 1 قاشق غذا خوری

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

پنیر پیتزا به مقدار لازم

گوشت و فلفل دلمه، نمک و زردچوبه را با نصف لیوان آب بپزید در اواخر پخت رب گوجه فرنگی و لیموعمانی، پیاز سرخ شده و ذرت و شنبلیله ر اضافه کرده و مخلوط نمایید و وقتی آبش کشیده شد شعله را خاموش کنید.

ماکارونی را مطابق دستور پشت بسته بپزید و آبکش کنید.

ماکارونی و مواد را لا به لا در یک ظرف پیرکس بریزید و رویش را با یک لایه پنیر پیتزا پر کنید، در صورت تمایل میتوانید یک لایه پنیر پیتزا هم وسط مواد بریزید و در فر 180 درجه قرار دهید تا پنیر ذوب گردد و سپس سرو نمایید.

منبع: ایسکا نیوز

منبع: فرادید

به "9 روش پخت ماکارونی و پاستا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "9 روش پخت ماکارونی و پاستا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید