طرز تهیه تاس کباب بادمجان با گوشت

به گزارش تاریخ امپراطوری های ایران، تاس کباب بادمجان با گوشت برای هواداران بادمجان گزینه بسیار خوبی است و می توانید از سبزیجات دیگر نیز در تهیه این غذای خوشمزه و اصیل ایرانی بهره ببرید.

طرز تهیه تاس کباب بادمجان با گوشت

یکی از غذاهای سنتی ایرانی که هوادار خیلی زیادی هم دارد تاس کباب بادمجان با گوشت است که بسیار ساده تهیه می گردد. تاس کباب معمولا با گوشت تکه ای تهیه می گردد اما در این دستور پخت قصد داریم روش تهیه آن با گوشت چرخ نموده را به شما آموزش دهیم. در زمان های قبل تاس کباب را در ظرف های سفالی می پختند و روی آتش قرار می دادند. با تاریخ امپراطوری های ایران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه تاس کباب بادمجان با گوشت

  • بادمجان 6 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی 4 عدد
  • سیر 2 حبه
  • سبزی معطر 1 قاشق چای خوری
  • سیب زمینی 1 عدد
  • آب نارنج 1/4 پیمانه
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و سماق به میزان لازم

طرز تهیه تاس کباب بادمجان با گوشت

مرحله اول

اول از همه بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید. بهتر است به صورت حلقه ای آن ها را برش بزنید. سپس داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید و 30 دقیقه بگذارید تا بماند. این کار تلخی بادمجان ها را می گیرد. بعد بادمجان ها را از آب درآورید و روی دستمال بگذارید تا خشک گردد.

مرحله دوم

کمی روغن در تابه ای بریزید و بادمجان ها را سرخ کنید. اگر دوست دارید بادمجان ها را به شکل رژیمی سرخ کنید می توانید از دو روش استفاده نمایید. یک راه این است که روی بادمجان ها را کمی ماست بزنید و بعد سرخ کنید. این کار باعث می گردد روغن کمتری جذب گردد. می توانید اول در تابه را بگذارید تا سرخ گردد و بعد در را بردارید تا طرف دیگر آن را نیز سرخ کنید.

مرحله سوم

پیاز را رنده ریز بزنید و داخل گوشت چرخ نموده رنده کنید و در کنار ادویه ها و سبزی معطر ورز دهید تا کاملا به هم بچسبند. سپس از مایه گوشت به میزان یک شامی بردارید و در دست گرد کنید.

مرحله چهارم

اگر دوست دارید یک سس غلیظ برای این غذا داشته باشید، یکی دیگر از پیازها را رنده کنید و کمی تفت دهید و بعد نمک و زردچوبه بزنید و رب را هم کمی با این مواد تفت دهید و سپس گوجه فرنگی هایی را که پوره کردید به آن اضافه کنید تا آب گوجه کشیده و غلیظ گردد.

مرحله پنجم

کمی آب جوش داخل سس بریزید تا بجوشد. ابتدا بادمجان و بعد سیب زمینی و سپس شامی ها را داخل سس غلیظ قرار دهید و در قابلمه را کمی باز بگذارید تا غذای شما بپزد. در آخر آب نارنج را اضافه کنید و 5 دقیقه بعد از روی حرارت بردارید.

اگر به دستورهای غذایی ایرانی علاقه دارید، چند پیش غذای مفید و خوشمزه برای افطار را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه تاس کباب بادمجان با گوشت

  • به جای نارنج از آبغوره یا آبلیمو نیز می توانید بهره ببرید.
  • سبزی معطر را می توانید به صورت خشک یا تازه بهره ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ کبابی را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه تاس کباب بادمجان با گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تاس کباب بادمجان با گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید