طرز تهیه قارچ پلو با مرغ

به گزارش تاریخ امپراطوری های ایران، قارچ پلو یکی از غذاهای سالم و خوشمزه است که می توان آن را بدون گوشت و یا با مرغ یا گوشت قلقلی تهیه کرد. با طرز تهیه قارچ پلو آشنا شوید.

طرز تهیه قارچ پلو با مرغ

قارچ های خوراکی ارزش غذایی بالایی دارند و به همین دلیل می توانند در کنار سبزیجات پرخاصیت میهمان همیشگی سبد غذایی خانواده ها شوند. قارچ ها کالری کمی دارند، هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمی گردد و مقدار نمک بسیار کمی دارند. گروهی از ویتامین ها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و … هم در قارچ ها وجود دارد.

از قارچ ها به تنهایی یا همراه با دیگر سبزیجات و یا حتی گوشت و مرغ برای پخت بسیاری از غذاهای خوشمزه می توان استفاده نمود که یکی از آن ها، قارچ پلو می باشد.

در ادامه با طرز تهیه قارچ پلو خوشمزه با مرغ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه قارچ پلو با مرغ

قارچ500 گرم
سینه مرغ 500 گرم
پیاز 5-6 ق غذاخوری
برنج 3-4 پیمانه
کنسرو نخودفرنگی1 لیوان
زعفران دم نموده 4 ق غذاخوری
کره یا روغن100 گرم
آبلیمو ترش 2 ق غذاخوری
نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه قارچ پلو با مرغ

  1. برای تهیه قارچ پلو ابتدا سینه مرغ را به شکل باریک و به طول 4 تا 5 سانتیمتر خرد کنید.
  2. قارچ ها را به شکل ورقه یا نگینی خرد کنید.
  3. ابتدا قارچ ها را همراه با آب لیموترش در دو مرحله در ماهیتابه با حرارت زیاد داخل روغن تفت دهید. (دقت کنید که اگر قارچ ها را یکباره سرخ کنید، آب می اندازد.)
  4. قارچ های سرخ شده را داخل قابلمه ای بریزید.
  5. مرغ ها را نیز در دو مرحله همراه نمک و فلفل سیاه سرخ کنید
  6. سعی کنید حرارت زیاد باشد تا مرغ آب نیندازد چون گوشت مرغ خشک و سفت می گردد.
  7. سپس مرغ های سرخ شده را نیز روی قارچ ها بریزید.
  8. چهار قاشق از پیاز سرخ نموده، زعفران آب نموده و نخودفرنگی را به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت بسیار ملایم بگذارید تا مواد حدود پنج دقیقه آهسته بجوشند.
  9. برنج سفید را آبکش نموده و دم کنیئ و هنگام سرو، مواد آماده را همراه با بقیه در دیس لابه لای پلو بریزید.

قارچ پلو خوشمزه شما آماده است. شما می توانید همین ترکیب را بدون گوشت مرغ و به صورت گیاهی تهیه کنید و یا نخودفرنگی آن را حذف کنید.

چند نکته درباره تهیه غذا با قارچ

  • یکی از مهم ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ ها شست و شوی درست آنهاست، البته تا زمانی که قصد استفاده از قارچ ها را ندارید، آنها را نشویید. هنگام شست و شو آنها را به حال خودشان در آب رها نکنید چون قارچ ها آب را جذب می نمایند و هنگام پخت و پز آب غذای تان بیشتر می گردد. هنگام شست و شو کلاهک را با فشار نشویید و آن را به آرامی تمیز کنید. حتی می توانید با مقدار کمی آب گرد و غبار آن را بگیرید و بعد با یاری پارچه حوله ای ذرات سیاه روی قارچ را تمیز و در نهایت به آرامی و در زمان کوتاهی آبکشی کنید. پوست دریافت قارچ هنگام شست وشو هم توصیه نمی گردد.
  • یادتان باشد که نباید قارچ ها را زیاد بپزید چون بخشی از ارزش های غذایی شان را از دست می دهند. بهترین شیوه این است که آنها را با مقدار کمی روغن یا کره به مدت سه دقیقه در ماهیتابه تفت دهید، البته از قارچ های تازه و خوب شسته شده خام هم می توانید در ترکیب سالاد های مختلف بهره ببرید. قارچ های کبابی یا بخارپز شده هم می توانند در کنار غذاهای دیگری مانند انواع کباب و سالاد مصرف شوند.
  • اگر می خواهید قارچ را به خوراک دیگری اضافه کنید بهتر است ابتدا آنها را سرخ کنید سپس در انتهای پخت خوراک خود قارچ را به آن اضافه نمایید. قارچ هنگام پخت چروک می گردد و اگر به مدت طولانی در آب بجوشد تبدیل به تکه های کوچکی در خوراک خواهد شد.
  • سعی کنید هنگام پخت قارچ تابه شما خیلی پر نباشد چون باعث می گردد حرارت کافی به قارچ ها نرسد و رنگ خوبی در انتهای پخت نخواهد داشت.

امیدواریم از این آموزش استفاده لازم را برده و این غذای خوشمزه را تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. نوش جان.

گردآوری: مجله اینترنتی تاریخ امپراطوری های ایران

منبع: setare.com

به "طرز تهیه قارچ پلو با مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قارچ پلو با مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید