تاماریلو و خواص آن

به گزارش تاریخ امپراطوری های ایران، میوه تاماریلو میوه ای هم نژاد با گوجه فرنگی بوده و به میزان گوجه فرنگی نیز مصرف داشته و این میوه در اکوادور، پرو و کلمبیا رشد می نماید.میوه تاماریلو دارای درختی کوچک یا درختچه ای نیمه چوبی، پر رشد و شکننده است.

تاماریلو و خواص آن

تاماریلو چیست؟(خواص میوه تاماریلو)

تاماریلو میوه ای است که شبیه میوه گل ساعتی بوده و با این میوه توصیف می گردد. برخی ادعا می نمایند که این میوه به گوجه فرنگی شبیه است در حالی که برخی دیگر معتقدند تاماریلو نسبت به گوجه فرنگی شیرین تر ، و دارای مزه تندی است.

اغلب از این میوه با عنوان گوجه فرنگی درختی یاد می نمایند. تاماریلو در خوشه هایی شبیه به گوجه فرنگی رشد می نماید، اما بیشتر مستطیلی یا تخم مرغ شکل است. برخی از افراد شکل این میوه را به بادمجان تشبیه می نمایند، با این حال ، برخلاف گوجه فرنگی و یا بادمجان، پوست تاماریلو طعم تلخی دارد که اغلب ناخوشایند است. بنابراین توصیه می گردد قبل از خوردن آن را پوست بگیرید.

تاماریلو یک افزودنی شگفت انگیز برای چاشنی ها، سالادها و ساندویچ ها به شمار می رود. علاوه بر این، از این میوه به عنوان راهی برای طعم دار کردن خوراکی های شیرین از جمله کلوچه، کیک و حتی بستنی استفاده می گردد. اما همه چیز فقط به همین جا ختم نمی گردد و این میوه مفید می تواند در سلامتی شما نیز نقشی موثر داشته باشد.

به نظر می رسد که این میوه منحصر به فرد برای یاری به قلب، چشم ها، متابولیسم و… مفید است.

5 خاصیت تاماریلو برای بدن

خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

فشار خون را تنظیم می نماید.

به سلامت چشم یاری می نماید.

ممکن است به طولانی شدن عمر نیز یاری کند.

متابولیسم بدن را بهبود می بخشد.

اجازه دهید در ادامه خواص تاماریلو را بیشتر شرح دهیم:

تاماریلو به کاهش خطر بیماری های قلبی یاری می نماید
همانطور که تحقیقات آزمایشگاهی در مالزی نشان می دهد، تاماریلو حاوی مقادیر مناسب فیبر محلول، پروتئین، نشاسته، آنتوسیانین ها و کاروتنوئیدها است.

آنتوسیانین ها و کاروتنوئیدها برای سلامت قلب بسیار مفید هستند.

به عنوان مثال، کاروتنوئید ها می توانند با کاهش فشار خون، کاهش سیتوکین های پیش التهابی (pro-inflammatory) و نشانگرهای التهاب و بهبود حساسیت انسولین در عضلات، کبد، و بافت چربی به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی یاری نمایند.

علاوه بر این، مطالعات اپیدمیولوژیک، رابطه مصرف مواد غذایی با آنتوسیانین ها و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را نشان می دهد. به عنوان مثال، تحقیقاتی که در مجله تغذیه منتشر شده است نشان می دهد که مصرف غذاهای سرشار از آنتوسیانین توانایی محافظت از قلب را در موش نشان می دهد.

تاماریلو فشار خون را تنظیم می نماید
گونه های مختلف گیاه تاماریلو به وسیله محققانی در دانشگاه علوم کشاورزی سوید مورد مطالعه نهاده شد.

محققان دپارتمان علوم غذایی دانشگاه دریافتند که تاماریلو حاوی اندازه زیادی پتاسیم است و و در هر 100 گرم تاماریلو حدود 400 میلی گرم پتاسیم موجود است.

از آنجا که سازمان غذا و دارو توصیه می کند که هر روز 4،700 میلی گرم پتاسیم به وسیله میوه ها و سبزیجات تازه مصرف کنیم، مصرف تاماریلو در این رابطه بسیار سودمند است. از این رو رژیمی که با میوه ها و سبزیجات رنگارنگ پر شده باشد، ممکن است به کاهش فشار خون انقباضی در کسانی که با مسائل فشار خون بالا سر و کار دارند، یاری کند.

تاماریلو به سلامت چشم ها یاری می نماید
از آنجا که تاماریلو حاوی ویتامین A است، ممکن است در بینایی بیشتر چشم ها نقشی موثر داشته باشد. ویتامین A در جهت بینایی خوب، سیستم ایمنی قوی و رشد سلولی مهم است. بتاکاروتن نوعی از ویتامین A است که به طور خاص از گیاهانی مانند تاماریلو به دست می آید.

بتا کاروتن یا ویتامین A یک آنتی اکسیدان است. مصرف این آنتی اکسیدان مفید، می تواند به تقویت بدن و حفظ سلامتی یاری کند.

تاماریلو ممکن است به شما یاری کند تا عمر طولانی داشته باشید.
تاماریلو حاوی اندازه زیادی ویتامین C است و مصرف ویتامین C به عنوان راهی برای افزایش طول عمر مورد مطالعه نهاده شده است. به طور خاص، مطالعه بر روی سندرم ورنر که یک اختلال نسبتا غیر معمول است که منجر به ایجاد زودرس بیماری های مرتبط با سن می گردد، متمرکز بود.

این مطالعه نشان داد که طول عمر در افراد مورد مطالعه ویتامین C افزایش یافته است. علاوه بر این، ویتامین C نشان داده است که طول عمر موش ها را افزایش می دهد، و آنالیز 14 مطالعه بر روی ارگانیسم های مختلف، از جمله کرم ها، مگس ها و جوندگان، نشان می دهد که ویتامین C به مدت طول عمر تاثیر می گذارد، هرچند نتایج بسیار فرق دارد.

تاماریلو متابولیسم بدن را افزایش می دهد
ویتامین B6 بخشی از گروه پیچیده ویتامین B است و در حالی که صرفا به تنهایی انرژی زیادی را به عنوان بخشی از گروه B ارائه نمی دهد، یاری می نماید تا بدن، کالری را به وسیله کربوهیدرات ها و پروتئین ها به انرژی مفید تبدیل کند.

تحقیقات منتشر شده در مجله چاقی، اثرات عصاره تاماریلو (Cyphomandra betacea) را در موش های چاق که رژیم غذایی با چربی بالا را تغذیه کردند، مورد آنالیز قرار دادند. حال می خواهیم نتیجه این مطالعه را بدانیم.

در کل، موش های چاق با القای ویتامین سی درمان شدند. عصاره betacea پتانسیل خود را در حفظ وزن و اثر کاهش چربی بالا نشان داد و افزایش فعالیت آنتی اکسیدان sod، GPx و TAS و اثرات ضد التهابی را در پی داشت. بنابراین، مصرف C. betacea در رژیم روزانه یک اقدام یک مرحله ای برای پیشگیری از چاقی و مدیریت وزن است.

ارزش غذایی تاماریلو در هر 100 گرم

30 کالری

25 گرم کربوهیدرات

03 گرم پروتئین

03 گرم چربی

1 گرم فیبر

1،637 واحد بین المللی ویتامین A (بیش از 100 درصد DV)

5 میلی گرم ویتامین C (50 درصد DV)

09 میلی گرم ویتامین E (14 درصد DV)

8 میلی گرم آهن (8 درصد DV)

321 میلی گرم پتاسیم (7 درصد DV)

10 میلی گرم کلسیم (1 درصد DV)

علاوه بر موارد فوق، تاماریلو حاوی فولات، نیاسین، تیامین، مس، منیزیم، منگنز، فسفر، سلنیوم و روی است.

هشدارها

مورد گزارش شده زیادی در خصوص حساسیت تاماریلو وجود ندارد، اما یک مطالعه برای معین اینکه آیا حساسیت غذایی وجود دارد یا خیر، اجرا شده است. یک شرکت نماینده پس از 12-24 ساعت بعد از مصرف تاماریلو کهیرهایی را روی پوست خود مشاهده کرد. مانند همه مواد غذایی، اگر شما فکر می کنید که شما ممکن است به آن حساسیت داشته باشید، بلافاصله پس از تماشا نشانه ها به پزشک مراجعه کنید.

سخن نهایی

تاماریلو (Tamarillo) علاوه بر مزایای متعدد از جمله کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، یاری به بینایی بهتر شما، یاری به عملکرد مناسب متابولیسم و منافع ویتامین C در طول عمر می تواند یک چاشنی خوشمزه غذا باشد. سعی کنید تاماریلو را به عنوان عطر و طعم دهنده تازه برای وعده های غذایی مورد علاقه خود بهره ببرید.

منبع: سایت مجله سلامت

منبع: راسخون

به "تاماریلو و خواص آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاماریلو و خواص آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید