آموزش کیک یخچالی با تزیین هندوانه ویژه یلدا

به گزارش تاریخ امپراطوری های ایران، خبرنگارانـ کیک یخچالی یکی از انواع دسر های خوشمزه است که تهیه آن احتیاجی به استفاده از فر ندارد و تنها کافی است چند ساعتی در یخچال بماند تا جا افتاده و آماده سرو گردد. معمولا برای تهیه کیک یخچالی به جای مواد اصلی کیک از بیسکوییت و کرم استفاده می نمایند. درست کردن کیک یخچالی به علت اینکه احتیاجی به پخت و فر ندارد، بسیار آسان است و به صرف زمان زیادی احتیاج ندارد.

آموزش کیک یخچالی با تزیین هندوانه ویژه یلدا

به گزارش تاریخ امپراطوری های ایران، کیک یخچالی با تزیین هندوانه یک انتخاب مناسب و بسیار زیبا برای میز یلدا و پذیرایی در این شب است. کیک یخچالی با تزیین هندوانه علاوه بر اینکه ظاهر زیبا و چشم نوازی دارد، دارای طعم و مزه بسیار دلپذیری است و در مدت زمان کوتاهی آماده می گردد. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه با تزیین هندوانه در منزل و با روشی بسیار آسان و فوری تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی با تزیین هندوانه

شیر: 6 لیوان

نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری

آرد سفید گندم: 4 قاشق غذاخوری

شکر: یک لیوان

پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری

بیسکوییت پتی پور (ساده و کاکائویی): 4 بسته

وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

خامه فرم گرفته قنادی: به مقدار لازم

رنگ غذا: به مقدار لازم

نکات مربوط به فرم دادن خامه

معمولاً برای فرم دادن خامه قنادی گفته می گردد که آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛ اما همان طور که می دانید، در قنادی خیلی نباید روی این زمان بندی ها تمرکز کنید و مهم تر از زمان بندی این است که شما ابزاری را که در اختیار دارید، بشناسید. برای مثال ممکن است که همزن شما یک همزن قوی یا میانه باشد. مسلماً نتیجه ای که در 15 دقیقه با این دو همزن حاصل می گردد، فرق دارد. ممکن است با همزن میانه در 15 دقیقه خامه آماده گردد؛ اما همان نتیجه با یک همزن قوی در 8 دقیقه به دست بیاید.

حالا اگر شما قدرت همزن تان را ندانید و با همزن قوی 15 دقیقه خامه را هم بزنید، نهایتاً چیزی که به دست می آید، خامه فرم گرفته نیست. به زمان بندی ها توجه کنید؛ اما معیار اصلی باید آشنایی و شناخت ابزار کارتان باشد. در این قسمت طریقه صحیح فرم دادن خامه قنادی را بیان می کنیم. همواره وقتی خامه را از لوازم قنادی ها تهیه می کنید، بسته به احتیاجتان آن را در بسته های نیم کیلویی یا یک کیلویی یا کم تر بسته بندی کنید تا وقتی که خواستید از آن بهره ببرید، فقط بسته مورد احتیاج را از فریزر خارج کنید. برای آغاز کار باید خامه یخ زده را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار بدهید تا یخ زدایی گردد و حالت بستنی پیدا کند.

بعد خامه را در کاسه بریزید و همزن را روی دور میانه قرار بدهید. وقتی یک دست شد، آن را روی دور تند قرار بدهید. خامه وقتی زده شده نیست، براق است؛ اما وقتی آغاز به آماده شدن می نماید، کم کم رنگ آن مات می گردد. وسط کار یک بار همزن را خاموش کنید و با لیسک آرام به صورت دورانی هم بزنید. خامه را زیر و رو کنید تا خامه های زیر ظرف هم زده گردد. برای بهتر فرم گرفتن خامه کاسه حاوی خامه را در ظرف حاوی یخ قرار بدهید و بعد با همزن هم بزنید.

علاوه بر مات شدن خامه یکی دیگر از نشانه های خامه فرم گرفته این است که رد پره های همزن روی آن می افتد. وقتی سر همزن را از داخل ظرف خامه بیرون می آورید، باید خامه داخل آن گیر نموده باشد. وقتی خامه آماده گردد، اگر ظرف را برعکس کنید، بیرون نمی ریزد. وقتی خامه آماده شد، آن را زیاد هم نزنید. خامه را هربار به مقدار احتیاجتان فرم دهید، چون بعد از یک بار فرم دهی دیگر نمی توانید برای تزیین کیک یا دسر ها از آن بهره ببرید.

طرز تهیه کیک یخچالی با تزیین هندوانه

ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و آرد را همراه با نشاسته ذرت، شکر و پودر کاکائو داخل آن بریزید. یک لیوان شیر را ولرم کنید و کم کم به این مواد اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا همه مواد در شیر کاملا حل شوند و حالت گلوله ای نداشته باشد؛ سپس بقیه شیر را توی قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد به غلظت فرنی برسد. در این مرحله وانیل را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. یک قالب یا ظرف گرد با قطر 20 سانت را انتخاب کنید و کف و دیواره های آن را با پلاستیک فریزر بپوشانید.

حالا بیسکوییت ها را باز کنید و کنار دست تان بگذارید. یک بیسکوییت بردارید و از مایه ای که آماده نموده اید، روی آن بمالید و یک بیسکوییت دیگر را روی آن بچسبانید. حالا بیسکوییت را به صورت عمودی و ایستاده به دیواره قالب بچسبانید. به همین ترتیب دورتا دور دیواره قالب را با بیسکوییت بپوشانید. برای ردیف بعد از رنگ دیگر بیسکوییت بهره ببرید، به طوری که یک ردیف بیسکوییت ساده و ردیف بعدی بیسکوییت کاکائویی باشد. این کار را تا زمانی که قالب شما پر گردد، ادامه بدهید. در این مرحله بقیه مایه را روی سطح بیسکوییت ها بریزید و با ته قاشق صاف کنید. اضافه پلاستیک فریزر را روی سطح قالب بکشید و قالب را حدود 6 تا 7 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب جا بیفتد.

سپس قالب را از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف سرو برگردانید و پلاستیک فریزر را به آرامی از روی کیک بردارید. حالا خامه فرم گرفته را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی رنگ خوراکی قرمز و به قسمت دیگر رنگ خوراکی سبز بزنید. خامه سبز را به آرامی و با یاری کاردک روی دیواره های کیک بمالید. حالا کاردک را به صورت قائم کنار کیک قرار بدهید و ظرف کیک را همزمان با دستتان دور بدهید تا لبه کاردک روی دیواره کیک کشیده گردد و خامه صاف گردد. با این کار خامه های اضافی نیز برداشته خواهد شد. خامه قرمز را هم روی سطح کیک بریزید و با کاردک صاف کنید. برای دور لبه کیک هم از کمی خامه سفید بهره ببرید. می توانید از شکلات های چیپسی اشکی و یا کمی شکلات تخته ای آب شده برای تخم های هندوانه بهره ببرید. حالا کیک یخچالی شما آماده سرو است، نوش جان.

منبع: فرارو

به "آموزش کیک یخچالی با تزیین هندوانه ویژه یلدا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش کیک یخچالی با تزیین هندوانه ویژه یلدا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید