طرز پخت ماهی در 10 دقیقه

به گزارش تاریخ امپراطوری های ایران، در پی یک شام ساده و خوشمزه هستید؟ پس طرز پخت ماهی را یاد بگیرید. ماهی نپخته واقعا ظاهر چندش آوری دارد. دست زدن به آن هم جزو عذاب های الیم محسوب می گردد! ولی وقتی آن را طبخ می کنید، به یک چیز کاملا متفاوت تبدیل خواهد شد. مصداق شاخص تبدیل لولو به هلوست!

طرز پخت ماهی در 10 دقیقه

اگر شما هم دنبال آموزش پخت ماهی هستید تا بتوانید این معجزه تبدیل لولو به هلو را به واقعیت تبدیل کنید و جادوی آشپزی خود را به اعضای خانواده تان نشان دهید، این مقاله را بخوانید.

اولین طرز پخت ماهی

حوصله ندارید برای درست کردن ماهی وقت زیادی بگذارید؟ می خواهید در مدت زمانی کوتاه یک شام سریع درست کنید؟ پس این طرز پخت ماهی را بخوانید و فقط یک بار آن را امتحان کنید؛ شاید دیگر دست از سر آن برندارید!

مواد لازم

  • 1 و 1/2 پوند فیله ماهی با پوست یا بدون آن (تقریبا 680 گرم)
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل
  • 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه ماهی با روغن زیتون

  1. به فیله های ماهی نمک و فلفل بپاشید.
  2. روغن را به ماهی تابه اضافه کنید.
  3. در این طرز پخت ماهی، حرارت باید میانه رو به بالا باشد.
  4. وقتی روغن داغ شد، ماهی را اضافه کنید.
  5. 1 تا 3 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی گردد.
  6. ماهی را برگردانید و طرف دیگر آن را هم به مدت 1 تا 3 دقیقه بپزید.
  7. ماهی ها را به بشقاب منتقل کنید و قبل از سرو به مدت 5 دقیقه استراحت دهید.

به همین سادگی ماهی شما درست می گردد. با این طرز پخت ماهی غذای شما در 10 دقیقه آماده خواهد شد و می توانید آن را برای شام یک خانواده 4نفره سرو کنید. نوش جان!

دومین طرز پخت ماهی

اگر جزو افرادی هستید که می خواهید در طرز تهیه ماهی کمی خلاقیت به خرج دهید و غذاهای تازه را امتحان کنید، می توانید این دستور را بخوانید. در این دستور از آرد استفاده شده است.

مواد لازم

  • 2 فیله ماهی نازک، هر کدام حدود 150 گرم (با پوست یا بدون پوست)
  • نمک و فلفل
  • 35 گرم آرد
  • 1 قاشق چای خوری پاپریکا (اختیاری)
  • 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن
  • چند قطعه لیمو، جعفری یا شوید ریزخردشده برای تزئین

طرز تهیه ماهی با آرد

  1. با دستمال کاغذی دو طرف ماهی را خشک کنید.
  2. نمک و فلفل بزنید.
  3. آرد و پاپریکا را در یک بشقاب مخلوط کنید.
  4. در این طرز پخت ماهی باید آن را با آرد بپوشانید. محکم فشار دهید تا آرد بچسبد؛ اما آرد اضافه را هم تکان دهید.
  5. ماهی تابه را گرم کنید (حرارت میانه رو به بالا). وقتی از آن دود بلند شد، روغن را اضافه کنید. تابه را بچرخانید تا روغن به همه جا برسد.
  6. بلافاصله ماهی را اضافه کنید. باید فورا آغاز به جلزوولز کردن کند.
  7. ماهی تابه را به آرامی تکان دهید تا ماهی حرکت کند.
  8. به مدت 2 دقیقه بپزید تا طلایی و ترد گردد.
  9. به آرامی فشار دهید و سپس ماهی را برگردانید.
  10. طرف دیگر را هم به مدت 2 دقیقه بپزید تا ترد گردد.
  11. اگر با استفاده از این طرز تهیه ماهی شما خیلی زود برشته شد، فقط برای مدت کوتاهی ظرف را از روی اجاق بردارید.
  12. ماهی را بلافاصله سرو کنید؛ چراکه بعد از 5 دقیقه حالت تردی خود را از دست می دهد.

شاید باورتان نگردد ولی این طرز پخت ماهی هم وقت زیادی از شما نمی گیرد. درواقع شما با استفاده از این روش به احتمال زیاد زیر 10 دقیقه یک شام متفاوت درست خواهید کرد.

نکات طلایی در طرز تهیه ماهی در 10 دقیقه

در این مقاله سعی کردیم شما را با دو طرز پخت ماهی آشنا کنیم که در مدت زمان کوتاهی آماده می گردد و می تواند در وقت شما صرفه جویی کند. برای این که نکات بیشتری از این دستورها بدانید، موارد زیر را در نظر داشته باشید.

نکات به جای مانده از طرز پخت ماهی با روغن زیتون

  • در این طرز تهیه ماهی باید ابتدا تابه را گرم کنید. روغن را بیفزایید و آن را هم گرم کنید.
  • وقتی ماهی را اضافه کردید، آن را به حال خود رها کنید تا کف آن قهوه ای گردد. هر وقت، زمان برگرداندن آن فرا رسد، به راحتی از تابه جدا خواهد شد.
  • اگر ماهی های شما نازک هستند، می توانید از نصف روغن و نصف کره بهره ببرید. توجه داشته باشید در این طرز پخت ماهی برای فیله های ضخیم از کره استفاده نکنید چون به مدت زمان بیشتری برای پخت احتیاج دارد و در این مدت ممکن است کره بسوزد.

نکات به جای مانده از طرز پخت ماهی با آرد

  • بهتر است در این طرز تهیه ماهی از یک تابه با پایه سنگین بهره ببرید. یک ماهی تابه نچسب نازک باعث می گردد ماهی در تماس نزدیک تری با اجاق گاز قرار گیرد و به طور ناهموار قهوه ای گردد. استفاده از یک ماهی تابه سنگین مثل تابه چدنی یا یک ماهی تابه نچسب باکیفیت، یکی از نکته های کلیدی در این طرز تهیه ماهی ست.
  • قبل از اضافه کردن روغن، یک تابه خشک را گرم کنید؛ به محض این که دودهای کوچکی دیدید، روغن را اضافه کنید.
  • اگر با استفاده از این طرز پخت، ماهی شما چسبید، آن را تکان ندهید تا به طور طبیعی جدا گردد. بیشتر فیله های ماهی در ابتدا به تابه می چسبند؛ مگر این که از روغن زیادی بهره ببرید. وقتی به ماهی ضربه می زنید و حرکت نمی کند، به این معنی ست که هنوز آماده نیست؛ پس 15 ثانیه دیگر صبر کنید.
  • در این طرز تهیه باید آن را قبل از پختن خشک کنید. به ویژه برای ماهی های منجمد ذوب شده حتما این مسئله را در نظر داشته باشید.
  • مطمئن شوید که استخوان ماهی شما برداشته شده است و اگر پوست دارد، بدون فلس باشد.
  • در این طرز پخت باید حواستان باشد که حتما آرد اضافه را خوب بتکانید.
منبع: اسنپ مارکت

به "طرز پخت ماهی در 10 دقیقه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز پخت ماهی در 10 دقیقه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید