طرز تهیه سوپ شلغم و مرغ
به گزارش تاریخ امپراطوری های ایران، سوپ شلغم یکی از انواع سوپ سبزیجات خوشمزه و خوش طعم و بسیار مقوی است.

اگر درگیر سرماخوردگی شدید و طعم شلغم پخته شده به تنهایی برای تان ناخوشایند است. پیشنهاد می دهیم با یک سوپ خوشمزه شلغم، از شر سرماخوردگی راحت شوید. با طرز تهیه سوپ شلغم با تاریخ امپراطوری های ایران همراه باشید.
مواد لازم
- سینه مرغ یک عدد
- پیاز متوسط یک عدد
- شلغم 2 عدد
- هویج کوچک 2 عدد
- ساقه کرفس 2 عدد
- سیر 2 حبه
- گوجه فرنگی 2 عدد
- جعفری تازه یک پیمانه
- گشنیز تازه یک پیمانه
- پیازچه یک پیمانه
- رشته فرنگی (ورمیشل) یک پیمانه
- لیمو ترش 2 عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ شلغم
- در یک قابلمه مرغ را با پیاز و نمک و زردچوبه بپزید. تا وقتی که مرغ بپزد، پیاز، شلغم، کرفس، گوجه فرنگی و هویج را به صورت نگینی خرد کنید. سیر را رنده کرده یا بسیار ریز خرد کنید.
- در یک قابلمه جداگانه پیاز، شلغم، کرفس، هویج، سیر و گوجه فرنگی را با 5 پیمانه آب و کمی نمک و فلفل بریزید و حدود 45 دقیقه منتظر بمانید تا آب به جوش آمده و سبزیجات پخته شوند.
- مرغ پخته شده را به صورت ریش ریش خرد کنید و بعد از این که سبزیجات پخته شدند، با گشنیز، جعفری و پیازچه خرد شده به قابلمه اضافه کنید.
- در ادامه رشته فرنگی یا ورمیشل را هم به سوپ اضافه کنید. اگر سوپ کم آب است مقداری آب به آن اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و حدود 20 دقیقه صبر کنید تا طعم مواد به خورد هم بروند.
- در آخر مقداری آب لیمو ترش هم به سوپ اضافه کنید.
- سوپ شلغم و مرغ آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو کرده و مقداری جعفری و گشنیز خرد شده برای تزیین روی آن بریزید.
- اگر مایل بودید که سوپ لعاب بیشتری داشته باشد، می توانید از مقداری جو پرک و کمی رب برای رنگ دادن به سوپ استفاده کنید.
- زنجبیل، آویشن برای سرماخوردگی مناسب اند. در صورت تمایل می توانید مقداری از آن ها استفاده کنید.
تاریخ انتشار: 27 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 27 آبان 1399
گردآورنده: kingha.1com.ir
شناسه مطلب: 42601
به "طرز تهیه سوپ شلغم و مرغ" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ شلغم و مرغ"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید