مقایسه برلیانس V5 با جک S5 و لیفان X60 و چانگان CS35

به گزارش تاریخ امپراطوری های ایران، وقتی که پای برلیانس ها به ایران باز شد، سایپا خیلی علاقه مند بود که نسخه کراس اوور جمع و جور آن را هم بتواند مونتاژ کند؛ کراسی که اسمش را گذاشته بودند برلیانس V5. مذاکرات هم به نتیجه رسید و سایپا توانست که امتیاز مونتاژ آن را دریافت کند .

مقایسه برلیانس V5 با جک S5 و لیفان X60 و چانگان CS35

نخستین نمونه های این خودرو هم در سال 1394 بود که به دست خریداران ایرانی رسید. البته بعضی عوامل دست به دست هم دادند تا فقط همین یک نسل از این کراس های کوچک برلیانس را داشته باشیم؛ یعنی فقط نسل اول آن را. یکی از دلایل آن، اقبال بیشتر مردم به چانگان CS35 بود. پارس خودرو هم به شدت درگیر فراوری سری های H بود. این است که در نهایت، ما فقط مدل های ارائه شده در سال 1394 از این خودرو را مشاهده می کنیم.

بیشتر نمونه های موجود برلیانس V5 از نمونه های وارداتی هستند تا نمونه های مونتاژی. از آن جایی که برلیانس با ب ام و هم کار می نماید، اجازه یافته که از کراس های کوچک این کمپانی هم کپی کند. پیشرانه های این خودرو در سطح جهانی 1.5 لیتری هستند، در حالی که ایران پیشرانه های 1.6 تنفس طبیعی آن را مونتاژ کرد. این خودرو در سطح بازار، رقبایی چون لیفان X60، ام وی ام X33S و جیلی امگراند ایکس 7 و جک S5 دارد. یعنی که رقابت در این حوزه بیشتر چینی شده است.

در ادامه این مطلب قصد داریم به مقایسه برلیانس V5 با جک S5 و لیفان X60 و چانگان CS35 بپردازیم و ببینیم که آیا برلیانس V5 ارزش خرید بیشتری نسبت به رقبایش دارد یا نه.

نمای داخلی برلیانس V5

مقایسه برلیانس V5 با جک S5

کسانی که جک S5 دارند می گویند خودروی شان از همه لحاظ بهتر از برلیانس V5 است. با مقایسه برلیانس V5 با جک S5 از نظر آپشن های داخل کابین و طراحی آن و … باید اذعان کنیم که فزونی با جک S5 است. این خودرو می تواند تصور و تصویر شما از خودروهای چینی را به هم بریزد. سانروف، تهویه مطبوع، غربیلک فرمان چرمی و … می تواند خوشامدگویی خوبی برای شما باشد. البته آپشن هایی چون جایگاه های تنظیم در شش جهت و سیستم ورود بدون کلید هم از داشته های برلیانس V5 است که می تواند برایتان جالب باشد. اما در کل وجود آپشن هایی چون گرمکن جایگاه های جلو و ISOFIX و … باعث شده تا جک دست بالاتری داشته باشد.

از نظر امنیت در رانندگی هم که قطعاً دست برتر با جک S5 است؛ به علت وجود سیستم پایداری الکترونیکی سربالایی و سیستم ایستای الکترونیکی سرپایین و نیز سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز که باعث می گردد تا رانندگی امن تری را تجربه کنید. از نظر شتاب و فنی هم که البته هر دو خودرو به قاعده چینی بودن، گرفتاری های خاص خودشان را دارند. به این علت که تعویض دنده در دنده های پایین، می تواند کمی با اشکال برای تان همراه باشد.

با مقایسه برلیانس V5 با جک S5 از نظر پیشرانه هم که شرایط جک S5 قطعاً بهتر است و هم قدرت و حداکثر سرعت بیشتری می تواند فراوری کند، هم شتاب بیشتری داشته باشد. جک S5 یک موتور توربوی دو لیتری دارد که در نهایت می تواند برایش حداکثر قدرت 174 اسب بخاری را به ارمغان بیاورد. در حالی که پیشرانه 1.6 لیتری برلیانس V5 در نهایت می تواند 112 اسب بخار قدرت فراوری کند. مصرف سوخت دو خودرو هم تقربیا یکسان است، فقط جک کمی ییشتر بنزین می سوزاند.

در نهایت این که جک S5 می تواند گزینه بهتری برای کاربران ایرانی باشد. پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر مطلب مقایسه جک S5 با خودروهای هم رده را هم مطالعه کنید.

مقایسه برلیانس V5 با لیفان X60

مقایسه بعدی باز هم مقایسه ای چینی است؛ چرا که سال های اخیر بازار خودروی ایران به واسطه محدودیت هایی که برای خودروهای اروپایی و غربی داشته، بیشتر به کام چینی ها بوده است.

کراس کوچک لیفان، از نظر قیافه و طراحی، تفاوت و فزونی چندانی بر برلیانس V5 ندارد و تقریباً امتیازی که در این زمینه دارند، برابر است. با مقایسه برلیانس V5 با لیفان X60 از نظر طراحی کابین و آپشن هایی هم که دارد به این نتیجه می رسیم که شرایط لیفان X60 بهتر و به روزتر است.

از نظر فنی و هندلینگ هم که شرایط لیفان کمی بهتر است. این فزونی نسبی در حوزه کیفیت ساخت هم با لیفان است. از خوبی های برلیانس V5 آن است که تعلیقی نرم داشته و بعلاوه پیشرانه آن تحت لیسانس میتسوبیشی است که برایش مزیتی حساب می گردد.

لیفان X60 هم مزیت هایی دارد؛ مثل فرمان پذیری مناسب، جعبه دنده مالی و البته بازار خرید و فروش خوب که در زمینه مدل های دنده ای آن وضع بازارش بهتر هم می گردد. عرضه کاملاً محدود، باعث شده تا بازار خرید و فروش برلیانس V5 شرایط مناسبی نداشته باشد. بعلاوه از نقاط منفی آن، باید عایق بندی نه چندان مناسب اتومبیل اشاره نمود که دردسرهایی را ایجاد می نماید. در خصوص لیفان X6 هم که کیفیت ساخت و … جزو موارد منفی محسوب می گردد.

با مقایسه برلیانس V5 با لیفان X60 از حیث فنی، باید گفت پیشرانه لیفان X60 اتومات به واسطه این که CVT دو حالته برای حالت های اسپرت و برفی است، نسبت گیربکس پنج دنده اتومات برلیانس V5 بهتر است. بعلاوه، حجم بیشتر پیشرانه آن، می تواند 20 اسب بخار قدرت بیشتر هم فراوری کند؛ هرچند که در نهایت این مدل برلیانس است که کم مصرف تر محسوب می گردد.

در کل، لیفان X60 با مقایسه بالا می توان گفت که کفه ترازو به سمت لیفان X60 سنگینی می نماید. بد نیست برای بالا بردن اطلاعات خودتان مطلب مقایسه لیفان X60 با خودروهای هم رده را هم مطالعه کنید.

نمای کناری برلیانس V5

مقایسه برلیانس V5 با چانگان CS35

مقایسه آخری هم مجدداً مقایسه با یک خودروی چینی است، نسل اول از کراس اوور کوچک CS35 که مونتاژ داخلی است. این نسل از چانگان، از سال 95 تا 99 عرضه شده و طبیعی است که شرایطی به روزتر داشته باشد. البته چانگان های کراس در ابتدای امر با کمبود قطعه و خدمات پشتیبانی نامناسب ارائه شدند که باعث ایجاد نارضایتی هایی شد. اما بعدها که همه چیز سر و سامان گرفت، هم قیمت شان پایین تر آمد و هم شرایط فنی و طراحی بهتری پیدا کردند.

چانگان های کراس مونتاژی، هم تعلیق خوبی دارند، هم مصرف سوخت مالی، هم فضای کابین مناسب و … . هرچند که جعبه دنده قدیمی آن و امکانات کمتری که نسبت به بعضی کراس های چینی مثل جک S5 دارد، می تواند باعث آزردگی خریداران آن گردد.

با مقایسه برلیانس V5 با چانگان CS35 از نظر طراحی ظاهری، باید قبول کرد که شرایط کراس برلیانس بهتر است، چرا که مثل کراس چانگان، بزرگ و عضلانی از آب در نیامده و زبان طراحی آن کاملاً طبیعی است. البته چانگان CS35 از حیث طراحی چشم نواز است و می تواند بخشی از سلیقه ها را به خودش جذب کند؛ اما در مقایسه ممکن است که شرایط به گونه ای دیگر رقم بخورد.

قدرت فراوریی پیشرانه دو خودرو تقریباً یکسان است و فزونی خاصی نسبت به هم ندارد. البته شتاب مدل برلیانس کمی بهتر است و مصرف سوخت هر دو خودرو هم که تقریباً برابر است.

بعلاوه با مقایسه برلیانس V5 با چانگان CS35 از حیث کیفیت رانندگی و هندلینگ و شرایط تعلیق، باید حق را به برلیانس V5 داد که می تواند راحتی بیشتری را تقدیم کاربران خودش کند. آپشن های دو خودرو هم تقریباً برابرند، به جز این که در مدل چانگان مواردی چون سنسور دنده عقب، کروز کنترل و سانروف می تواند کمی شرایط را بهتر کند. شاید بد نباشد نگاهی هم به مقایسه چانگان CS35 با خودروهای همرده اش بی اندازید تا بدانید این خودرو دقیقا در کدام سگمنت بازار قرار می گیرد.

سخن پایانی

امیدواریم که این مقایسه توانسته باشد اطلاعات مفیدی از خودروهای برلیانس V5 در اختیار شما قرار دهد و ارزش خرید آن را برایتان تعیین کند. شما می توانید با مراجعه به بخش آگهی های خودرو در سایت تاریخ امپراطوری های ایران از آخرین قیمت خرید و فروش برلیانس V5 آگاه شوید.

نظر شما درباره مقایسه بالا چیست؟ شما تجربه رانندگی با کدام یک از این خودروها را دارید؟ به نظر شما کدام خودرو حرف بیشتری برای گفتن دارد؟ نظرات و تجربیات خودتان را به وسیله بخش دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.

منبع: بلاگ دیوار

به "مقایسه برلیانس V5 با جک S5 و لیفان X60 و چانگان CS35" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقایسه برلیانس V5 با جک S5 و لیفان X60 و چانگان CS35"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید