صنایع دستی بومی بوشهر قابلیت جهش فراوری دارد
به گزارش تاریخ امپراطوری های ایران، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بوشهر گفت: رشته های بومی صنایع دستی استان قابلیت جهش فراوری را دارد.

به گزارش تاریخ امپراطوری های ایران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بوشهر، محمدحسین ارسطوزاده امروز شنبه 13 اردیبهشت 99 به فراوری صنایع دستی متنوع و کاربردی در استان اشاره نمود و اضافه نمود: با توجه به وجود مواد اولیه بومی که یکی از مهم ترین بخش های فراوری در صنایع دستی است، می توان گفت رشته های بومی می توانند با کوشش بیشتر و توسعه محیط کاری میزان فراوری خود را بالاتر ببرند.
او ادامه داد: استان بوشهر بسته به نقطه جغرافیایی هر شهرستان صنایع دستی متفاوت دارد و هرکدام از این شهرستان ها مواد اولیه را بیشتر در خود محل تهیه می نمایند که نقطه مثبت و قابل اتکا در فراوری است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بوشهر توضیح داد: با توجه به وجود بیش از شش میلیون اصله نخل در استان که منبع تهیه مواد اولیه صنعت حصیربافی در حوزه صنایع دستی محسوب می گردد، این امیدواری وجود دارد که با همت مضاعف، به فراوری بیشتر و در کنار آن باکیفیت مطلوب برسیم.
ارسطو زاده اضافه نمود: در رشته های صنایع دستی دریایی بخش اعظمی از مواد اولیه این رشته از خلیج فارس تهیه می گردد و عبابافی بوشهر هم از ابتدای چرخه فراوری تا خاتمه در خود استان انجام می گردد و مواد اولیه این محصول از پشم شترهای همین استان است.
او اعلام نمود: آموزش، معرفی و حمایت سه مؤلفه ای هستند که ما برای ایجاد انگیزه در بین صنعتگران و استفاده بهینه از توانمندی آنان بیش ازپیش به کارخواهیم گرفت.
منبع: میراث آریا