لزوم اجرای 237 اقدام جهت تحقق سند تحول دولت در دستگاه های اجرایی استان مرکزی

به گزارش تاریخ امپراطوری های ایران، خبرنگاران/مرکزی استاندار مرکزی گفت: با توجه به تکالیف سند تحول دولت مردمی، تمامی دستگاه های اداری استان موظفند تا انتها امسال 237 اقدام را در استان مرکزی سامان دهند.

لزوم اجرای 237 اقدام جهت تحقق سند تحول دولت در دستگاه های اجرایی استان مرکزی

فرزاد مخلص الائمه روز یکشنبه 14 فروردین ماه در نشست شورای اداری استان مرکزی اظهار کرد: در اسفند ماه 1400 اولین سند تحول دولت مردمی با 244 صفحه در اختیار دستگاه های اجرایی و عموم مردم نهاده شد. این سند متشکل از 9 فصل و 236نشانگر متناظر بر بخش های اجرایی کشور است. در این سند 10 چرخش تحول آفرین و 134 چالش که از 288 عامل نشات گرفته است، مدنظر نهاده شده است. در راستای برطرف این چالش ها 1023 اقدام عملیاتی مدون شده است.

وی اضافه نمود: این سند تعریف افق زمانی را بطور کامل جابجا نموده است، به طوری که ضروری است 237 اقدام تا سرانجام 1401 بطور کوتاه مدت، 628 اقدام در بازه زمانی میان مدت تا سرانجام سال 1402 و 236 اقدام نیز در بازه زمانی بلند مدت تا سرانجام دولت سیزدهم ساماندهی گردد.

مخلص الائمه با اشاره به 150 پیشران، فرصت و موضوع فرابخشی که پیشبرد اقدامات فرابخشی را برعهده دارند، ادامه داد: در هر بخش، مبانی، مسائل و چالش ها همراه با اقدامات مورد احتیاج جهت تسهیل این اقدامات به همراه اسامی دستگاه های مسئول پیشبرد مسائل و اقدامات، ذکر شده است. این سند بسیار کاربردی است و جهت مطالبه تمامی مردم منتشر شده است.

وی اضافه نمود: اجرای پیروز مفاد این سند مشروط بر همت و کوشش همکاران دولت و دستگاه ها و بعلاوه خواست و همراهی مردم است. بخشی از مردم مخاطب و کاربر این سند هستند و ضروری است انجام این اقدامات را مورد مطالبه قرار دهند. یکی از پیش احتیاجهای همراه سازی مردم در این حوزه آن است که تمامی دستگاه های اجرایی و اداری بر این سند اشراف داشته باشند، لذا نسخه الکترونیک آن را مورد مطالعه قرار داده و انجام فعالیت ها را به بعد موکول ننموده و در انجام آن تسریع نمایند.

استاندار مرکزی اظهار کرد: متاسفانه همکاری های بین بخشی و بین دستگاهی از کیفیت مطلوب و لازم برخوردار نیست و این عامل موجب نارضایتی در دولت و مردم خواهد شد، انجام 80 درصد از تمامی اقدامات و الزامات این سند احتیاجمند همکاری های بین بخشی و فرابخشی است.

وی با تاکید بر اینکه یک اتفاق منفی و نامتعارف در یک دستگاه منجر به بدنامی کل آن دستگاه خواهد شد، مطرح کرد: ضروری است تمامی اقدامات بطور صحیح و با نظارت انجام گردد، بعلاوه با فساد در دستگاه ها بی محابا برخورد شده و به محض شکل گیری بستر فساد با آن مقابله گردد.

استاندار مرکزی با تاکید بر برخورد بدون رودربایستی با فساد ادامه داد: دولت سیزدهم هیچگونه توجیه، پوشاندن و دفاع از جرم را برنمی تابد، چراکه یک اشتباه در یک سازمان ابروی کل ان سازمان را خواهد برد.

مخلص الائمه ضمن تاکید بر افزایش بازدیدهای میدانی در این خصوص اعلام کرد: خوشبختانه در سال گذشته مواجهه با مردم و توجه به مردم از فرایند بسیار خوبی برخوردار بوده است، بخصوص در سه ماه آخر سال دیدار های عمومی بسیاری با مردم صورت گرفت، اما ضروری است که مردم نتیجه این مواجهه را مشاهده نمایند و دستگاه ها نیز بتوانند به سرعت طعم شیرین مردمداری و مردم محوری را مشاهده نمایند.

وی با اشاره به اینکه استان مرکزی استانی است که ظرفیت هایش از مسائل و مشکلاتش بیشتر است، به مدیران دستگاه های اجرایی تاکید نمود که شخصا در تمامی جلسات حضور داشته و از فرستادن نماینده خودداری نمایند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "لزوم اجرای 237 اقدام جهت تحقق سند تحول دولت در دستگاه های اجرایی استان مرکزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لزوم اجرای 237 اقدام جهت تحقق سند تحول دولت در دستگاه های اجرایی استان مرکزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید